‘Beleef ABBA!’ op 13 oktober in de Rijnhal Arnhem

Foto: Beleef ABBA!

Beleef ABBA’  is alles wat je je als ABBA fan kunt wensen. 13 oktober komen vijftig jaar ABBA hits voorbij in een avondvullend programma waarin je naar hartenlust mee kunt zingen met de grootste ABBA hits.

In de mega feesttent naast de Rijnhal in Arnhem wacht een unieke totaalervaring met de beste ABBA Tribute band, polonaise met Ronnie Ruysdaal, Soultrain krakers, bingo, karaoke, make-overs, rode loper, bubbels en nog veel meer! Beleef ABBA! Maak het mee, mis het niet. Beleef ABBA, een ultieme beleving.

Beleef  ABBA, ABBA leeft!

Beleef ABBA is een totale 70-er en 80-er jaren ervaring met de ABBA muziek als tijdloos middelpunt. De ABBA Tribute band verzorgt met 6 muzikanten een schitterend programma waar alle hits vertolkt worden. Het is een feest der herkenning, het ABBA repertoire is van alle tijden en dat gaan we opnieuw beleven. Eén van de bekendste en succesvolle popgroepen uit zijn tijd herleeft met deze fantastische ABBA Tribute band!

Ronnie Ruysdael: de koning van de polonaise!

Hij brengt de mega feesttent in de dansstemming, want als je van ouderwets gezellig houdt dan is Ronnie Ruysdael de beste artiest die er is. 100 procent meezing, dans- en springgarantie. Uiteraard zingt hij zijn geweldig leuke ABBA medley.

Soul Train

Kom bij binnenkomst direct in de feeststemming net Soul Train, het befaamde Arnhemse disco concept van oud discotheek eigenaresse Patricia Knijnenberg. Nog steeds trekt ze uitverkochte zalen.
Soultrain staat voor dansen, zingen, en feesten op de lekkerste Soul en Disco uit de jaren ’70 en ’80. Om de jaren ’90 niet te vergeten nodigt Patricia dit jaar DJ Pascal Rietman uit. Oprichter van het bekende danscollectief 8Bahn, met een waanzinnige voorliefde voor alle muziek van ABBA.

Mamma Mia Karaoke Tent

Vals zingen is toegestaan! Zing ongegeneerd mee met de super hits van ABBA in de karaoke tent!

Super Trooper ABBA Bingo

De winnaar van de ABBA Bingo wint een echte ABBA outfit.

Photobooth

Heb je altijd als Agneta of Frida willen zijn? Schroom niet je te laten omtoveren tot een van de prachtige ABBA zangeressen en maak daarna een foto in de Photobooth.
Als je alleen maar wilt genieten van de muziek neem je rustig plaats op de tribune, om het schouwspel met een big smile op je gezicht te bekijken.

Having the time of your life!

  • Beleef ABBA! is op 13 oktober: van 19.00-00.00 uur in de Mega feesttent bij Rijnhal Arnhem.
  • Parkeerplaats evenemententerrein Rijnhal Arnhem, Olympus 1, 6832 EL Arnhem.
  • Kaarten vanaf €19,50 via www.beleefabba.nl. 
  • Interesse in een actie (kortingen groepen, vip arrangement etc.) op maat? Stuur een mail naar [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen