Matthew van de Woerdt lijsttrekker VVD Lingewaard

Foto:

Tijdens de algemene ledenvergadering van de VVD Lingewaard, is maandagavond 25 november jl. de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 vastgesteld. De lijst wordt aangevoerd door Matthew van de Woerdt uit Huissen.

Matthew is opgegroeid in een politiek actieve familie en heeft een groot netwerk in de provinciale en landelijke VVD opgebouwd. Hij is werkzaam als leidinggevende bij een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Bij de samenstelling van de lijst is gekozen voor een spreiding over de kernen en een balans tussen vernieuwing, ervaring en verjonging.

Op de tweede plaats is Theo Aaldering uit Gendt gekozen. Theo heeft in de steunfractie veel ervaring opgedaan in de lokale politiek. Hij heeft een uitgebreid netwerk in Huissen. Hij woont nu in Gendt waar hij actief is in diverse organisaties. Hij is werkzaam als leidinggevende bij een energie-netbeheerder in Arnhem.

Op de derde plaats staat Luc de Pauw uit Bemmel. Luc is door zijn werk als hoofd financiën bij een gemeente deskundig op veel terreinen en weet hoe een gemeente bestuurlijk en ambtelijk werkt.

Op de vierde plaats staat Pascal Peters uit Bemmel. Pascal is werkzaam in het bedrijfsleven. Hij heeft veel politieke trainingen gevolgd waaronder de VVD Masterclass.

De vijfde plaats op de lijst wordt ingenomen door Tiny Peters uit Gendt. Tiny is al jaren actief binnen de VVD en heeft ruime werkervaring bij een groot telecombedrijf. Zij is zeer betrokken op het sociale en sportieve vlak in Gendt en Doornenburg.

De lijst is aangevuld met enthousiaste, in leeftijd en ervaring variërende personen, uit verschillende delen van de gemeente. Het bestuur is trots op deze representatieve lijst en vertrouwt op een goede verkiezingsuitslag voor de VVD tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014.

VVD Lingewaard

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen