Gratis concert Feelin’Good op 22 juni

Foto:

Op zaterdagmiddag 22 juni geeft gemengd koor Feelin’Good een afwisselend concert bij Jansen Totaal Wonen in Huissen. Komt het horen, komt het zien!

Komt het horen, komt het zien. We brengen zeer diverse nummers ten gehore, dus voor elk wat wils.  Van het welbekende  ‘Proud Mary’ van Ike & Tina Turner  tot ‘She goes Nana’ van de Belgische popgroep The Radios. Strijk lekker neer en laat u verrassen door het afwisselende repertoire van Feelin’Good. Geniet onder het genot van een gratis kopje koffie of thee van het aanstekelijke enthousiasme van de koorleden  en de prachtige akoestiek bij Jansen Totaal Wonen. Wedden dat u vrolijk weer naar huis gaat?

Feelin’Good is opgericht in 2004;  we hebben 40 leden uit Huissen en wijde omgeving en staan onder de professionele leiding van Maarten van Veen. Ons gemengde koor heeft een breed repertoire: van  muziek uit de zestiger en zeventiger jaren tot meer actuele hits en musicalnummers.
Vol enthousiasme oefenen we iedere woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur in het kerkje op het Raadhuisplein in Huissen. 

We hopen dat veel belangstellenden ons (gratis) concert op 22 juni van 16.00 – 17.00 uur komen bezoeken.

Tevens doen wij bij deze een oproep aan muzikale mannen. Vooral de bassen kunnen wel wat extra versterking gebruiken!  Bekijk de website voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen