Meld uw vereniging of activiteit weer aan bij Sjors Sportief & Sjors Creatief

Het afgelopen schooljaar schreven er maar liefst 650! kinderen uit de gemeente Lingewaard zich in voor één van de (sport)kennismakingscursussen bij verenigingen/ cultuuraanbieders. Door dit grandioze succes zal het kleurrijke Sjorsboekje ook komend schooljaar weer worden uitgedeeld aan alle kinderen uit de groepen 4 t/m 8 binnen de gemeente Lingewaard.

Gratis (kennismakings)lessen
Waar vorig jaar een vaste vergoeding van 6 euro aan de kinderen werd gevraagd, is er door enkele verenigingen aangegeven de kennismakingslessen gratis aan te willen bieden. Dit om meer inschrijvingen te genereren en er dus ook meer potentiële leden aan over te houden. Dit heeft dan ook onze voorkeur, maar mocht dit niet mogelijk zijn dan blijft het mogelijk een vergoeding per inschrijver te vragen. Houdt u dan wel rekening met minder inschrijvingen. Het aantal kennismakingslessen per cursus is weer vrij te bepalen met een minimum van drie lessen. Uitzonderingen daargelaten.    

t80e5gpywx69tmo4ybxzocdt3

Interesse om een activiteit aan te bieden?
Sjors Sportief en Creatief geeft de kinderen de kans om zich te oriënteren op de diverse takken van sport en cultuur en stimuleert kinderen om een structurele deelname te bewerkstelligen. Voor een zo groot mogelijk aanbod hebben we natuurlijk ook uw vereniging nodig! Uw kennismakingscursus levert een belangrijke bijdrage aan het draagvlak dat de gemeente nodig heeft. Alle verenigingen, instellingen en particulieren kunnen tot medio september 2013 één (of meerdere) kennismakingscursus(sen) opgeven via de website www.sportstimuleringnederland.nl en worden hierdoor automatisch opgenomen in het Sjorsboekje. Een geheel gratis en kindvriendelijk ‘podium’ om de vereniging/aanbieder op de kaart te zetten!

In oktober ontvangen de basisschoolkinderen een boekje met daarin het cursusaanbod. Direct hierna kunnen de kinderen zich inschrijven voor de diverse cursussen via de website www.sjorssportief.nl. De geplande cursussen vinden plaats op locatie van de aanbieders in de periode oktober – juli. 

gtnbdv6c0xdo556gmtxbbj6ax

zbkaxa7xs993p694cpbdhhgl5

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen