Geen treinen tussen Nijmegen en Den Bosch tussen 27 juni en 11 juli

Foto:

Om de toenemende drukt op het spoor rond Den Bosch op te kunnen vangen wordt het spoor rond Den Bosch in deze periode vernieuwd. Gedurende deze 15 dagen zet de NS bussen in. 

Om deze grootschalige werkzaamheden uit te kunnen voeren, rijden er tussen 27 juni en 11 juli veertien dagen geen treinen tussen Den Bosch en Nijmegen en tussen Den Bosch en Utrecht. Op www.NS.nl/treinverkeerdenbosch vind je alle reisadviezen per traject met daarbij een inschatting van de extra reistijd.

Plan uw reis 

In de NS Reisplanner ziet u vanaf 10 dagen voor reisdatum wat deze werkzaamheden voor uw reis betekenen. De mogelijke omreis, NS-bus in plaats van trein of extra overstap is direct zichtbaar. U ziet dan ook hoe lang u onderweg bent. Uw extra reistijd is minimaal 30 minuten.

Contact 

Er zit vanaf de start van de werkzaamheden een speciaal team voor u klaar waar u uw suggesties, opmerkingen en/of klachten over de werkzaamheden rondom ‘s-Hertogenbosch kwijt kunt.

Dit team is vanaf 27 juni per e-mail te bereiken via [email protected], maar u kunt ze ook bellen. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur via nummer 0800-0994460 (gratis).

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen