Trots op nieuwe Dierenambulance

Een grote wens van Dierentehuis Arnhem e.o. in Velp is dinsdag 25 juni in vervulling gegaan. Eén van de oude dierenambulances is vervangen voor een gloednieuwe wagen. Wethouder van Gastel van de gemeente Arnhem overhandigde de sleutel aan coördinator Oswin Geuskens. Het Rheden Nieuws was aanwezig om verslag te doen.

Trots loopt de algeheel coördinator van Dierentehuis Arnhem e.o. rond de splinternieuwe Dierenambulance. “Hier waren we echt aan toe, de oude was helemaal op. We hebben er met z’n allen keihard voor gewerkt om dit voor elkaar te krijgen en daar mag je best trots op zijn” Samen met autodealer Bochane uit Arnhem is de Renault Master omgebouwd tot volwaardige Dierenambulance die aan alle eisen van deze tijd voldoet. “Er is gedacht aan de medewerkers die er mee moeten werken, maar vooral ook aan het dierenwelzijn. Hygiëne is heel belangrijk, dus binnen is de dierenambulance afgewerkt met kunststof en niet meer met hout. En natuurlijk is de wagen ook zuinig in gebruik”, aldus Geuskens.

Altijd inzetbaar 

De dierenambulances rijden jaarlijks zo’n 5000 ritten (1400 meldingen) in de gemeenten Arnhem, Duiven, Lingewaard, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar en is 24 uur per dag en 7 dagen per week operationeel. De tweede dierenambulance moet volgens planning eind 2013 worden vervangen. Lees verder bij Het Rheden Nieuws.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen