Kersenfeest Gendt helemaal TOP

Traditioneel vindt in Gendt het laatste weekend van juni het Kersenfeest plaats. Dit jaar was de organisatie in handen van St. Sebastianus. Het werd een fantastisch optreden.

Het Kersenfeest stond bol van activiteiten voor jong en oud. Pronkstuk was dit jaar de Taptoe, er waren namelijk diverse Nederlandse Top korpsen gecontracteerd. 

Het terrein van de Taptoe was geheel in het thema van het kersenfeest (Cirque du St. Sebastianus) aangekleed. Het publiek was massaal op de Taptoe afgekomen en zij kwamen ogen en oren te kort tijdens de door St Sebastianus gepresenteerde openingsshow vol statige marsen, prachtige muziekkorpsen en wervelende show optredens.

Op spectaculaire wijze werd het Kersentrio 2013; Koningin Silke van Logtenstijn en haar hofdames Michelle Ederveen en Lidy Kregting, te voorschijn  getoverd. Een magisch moment. 


De zilverenkers werd welverdiend toegekend aan een bijzonder persoon binnen onze vereniging, namelijk aan Sjaak van de Sant.

penning

Bekijk hierboven de foto’s om een indruk te krijgen van dit festijn.

Sebastianus Gendt

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen