Leerlingenvervoer Lingewaard voortgezet met Willemsen de Koning

Foto:

Lingewaard en Overbetuwe hebben een gezamenlijke aanbesteding gehouden voor een vervoerder voor het leerlingenvervoer. Voor beide gemeenten lopen de huidige contracten af per 1 augustus 2013. Willemsen de Koning zal het vervoer binnen Lingewaard gaan voortzetten.

De aanbesteding was zo opgezet, dat een vervoerder zich in kon schrijven voor Lingewaard of Overbetuwe óf voor beide gemeenten. In beide gemeenten blijkt vervoerder Willemsen de Koning met ingang van het schooljaar 2013-2014 het vervoer te gaan uitvoeren. Voor Lingewaard houdt dit in dat Willemsen de Koning het vervoer gaat voortzetten.

Het contract wordt aangegaan voor de periode van een jaar. Daarna kan het contract nog twee maal met een jaar verlengd worden. Dit heeft te maken het ontwikkelen van lokaal en landelijk beleid, waarvan de uitkomsten gedurende de aanbesteding nog niet bekend waren. Die uitkomsten kunnen van invloed zijn op de afspraken met de vervoerder. 

Bron: Gemeente Lingewaard

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen