Kom zwemmen bij zwemclub De Ward!

Met ingang van het seizoen 2012/2013 is zwemclub De Ward gestart met wedstrijdzwemmen. Het eerste seizoen is zeer goed verlopen met veel individuele successen, waaronder ook deelname aan de Gelderse Kampioenschappen. Momenteel zijn er al 40 leden actief in de wedstrijdgroep, die allemaal met veel plezier en enthousiasme trainen en wedstrijden zwemmen. 

Op 12 augustus 2013 starten we weer met een nieuwe groep jeugd zwemmers vanaf 7 tot 10 jaar. In deze groep worden eerst de zwemtechnieken goed aangeleerd, daarna kunnen de zwemmers ook mee gaan doen met de zwemwedstrijden. Daarnaast is er natuurlijk ook nog plaats voor zwemmers vanaf 10 jaar om te komen wedstrijdzwemmen.
Wedstrijdzwemmen is voor iedereen vanaf 7 jaar en ouder. Je moet wel zwemdiploma A en B hebben en natuurlijk zwemmen leuk vinden. Ondanks dat zwemmen een individuele sport lijkt, worden de wedstrijden in teamverband gezwommen. Dat betekent dat er per vereniging in iedere leeftijdscategorie een aantal deelnemers worden inschreven. 
Als je lid wilt worden kun je jezelf opgeven bij Zwemclub De Ward door voor 31 juli een email te sturen naar [email protected], met je naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer. Tijdens de eerste 3 trainingen kijken we of je voldoende vaardigheden hebt en in welke groep je het beste past. 
Je kunt je natuurlijk ook opgeven voor het trimzwemmen. Hier wordt op een ontspannen manier gewerkt aan conditie en techniek.
Voor verdere informatie over trainingstijden, contributie etc. kun je ook kijken op onze website www.deward.nl. 
Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen