Fort Pannerden in vuur en vlam!

Foto:

Uniek cultuurspektakel voor het hele gezin”; water, vuur, theater, verhalen, muziek, exposities en een spectaculaire finale.Op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus wordt Fort Pannerden in vuur en vlam gezet. Er zijn vanaf 19:30 uur doorlopende voorstellingen en exposities in het fort. Ook voor een drankje en hapje is gezorgd.

Het publiek verdwijnt in de droge fortgracht. Bij de achterdeur een dilemma; linksaf of rechtsaf? Lopend in de gangen van het duistere fort maakt het publiek onderweg diverse bijzondere voorstellingen mee. Muziek, verhalen, licht en geluid; een spannende rondgang. 
Centraal in het fort zijn een 12-tal exposities ingericht die kunnen worden bezocht.
Ter afsluiting wordt het fort letterlijk in vuur en vlam gezet en zullen de kanonnen bulderen!
Programma op vrijdag en zaterdag
18.30 uur: fort en kassa geopend
19:30 uur: Officiële start 
21:30 uur: finale 
22:30 uur: einde spektakel
Entree 10,- euro voor volwassenen en gratis voor kinderen t/m 12 jaar. Entree voor volwassenen is inclusief 2 consumpties.
Zondag 18 augustus reguliere opening
Het fort is regulier open voor publiek. Als extra zijn er demonstraties van oude ambachten zoals een kok, een bakker, een touwslager enz. Verder zijn er optredens van midwinterhoornblazers en andere muzikanten. Ook zijn de exposities van een twaalftal kunstenaars te bezoeken.
Reguliere entree.(info zie www.fortpannerden.eu)
Er is plek voor maximaal 300 bezoekers per avond. Vooraf toegangskaarten kopen of reserveren is dus aan te bevelen! 
Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de VVV in Huissen, Kasteel Doornenburg, Boekhandel Polman in Bemmel en de Bruna in Gendt. Kaarten zijn ook verkrijgbaar tijdens de openingstijden van Fort Pannerden en bij de informatiestand van de Vrienden van Fort Pannerden op de Jaarmarkt van Camping Waalstrand (27 juli), de Huissense Dag (30 juli) en de Ponymarkt Bemmel (12 augustus).
Kaarten reserveren kan via [email protected] ovv datum, dag, naam en aantal kaarten. 
Tip: Warme kleding en stevige schoenen zijn in het fort aan te raden! 
Parkeren is op beperkte afstand (15 minuten lopen) mogelijk. Wij verzoeken iedereen bij voorkeur lopend of met de fiets te komen. Het fort is beperkt toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel. 
Meer informatie op de site: www.fortpannerden.eu
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen